loading...
پایان نامه ، پروژه ، فایل فلش و روت گوشی
حسین بازدید : 114 پنجشنبه 23 مهر 1394 نظرات (0)
در فرآیند طراحی كارخانه و احداث یك خط تولید باید مراحل مشخصی طی شود تا طرح پیشنهادی ارائه شده یك طرح كامل و جامع باشد
دسته بندی صنایع
بازدید ها 36
فرمت فایل doc
حجم فایل 306 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 105
طرح ریزی و امكان سنجی احداث كارخانه

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پایان نامه كارشناسی رشته مهندسی صنایع- ایمنی صنعتی با عنوان طرح ریزی و امكان سنجی احداث كارخانه

چكیده :
در فرآیند طراحی كارخانه و احداث یك خط تولید باید مراحل مشخصی طی شود تا طرح پیشنهادی ارائه شده یك طرح كامل و جامع باشد .این پروژه در سه فصل تمامی نكات و مواردی را كه برای طراحی یك كارخانه تولید آینه نیاز است را شامل می شود :
فصل یك شامل كلیات معرفی محصول می باشد كه شناسایی محصول ،بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه محصول ، كاربرد محصول ، طبقه بندی محصول، مشخصات فنی محصول ، بسته بندی محصول ، كالای قابل جانشین ، بررسی قیمت فروش محصولات مشابه و كشور‌های عمده تولیدكننده و مصرف‌كننده و صادرات و واردات محصول را شامل می شود. در فصل دو مطالعات فنی در مورد محصول انجام شده است . معرفی روش های مختلف تولید آینه و تولید قاب آن ، ارزیابی روش های مختلف تولید ، تعیین مبانی انتخاب مناسبترین و بهینه ترین روش تولید و تشریح دقیق و جامع فرآیند مواردی است كه در این فصل به طور كامل مورد بررسی قرار گرفته است . در فصل سه هم مسائل ایمنی كارخانه ذكر شده و عوامل زیان آور محیط كارخانه كه شامل عوامل فیزیكی ، شیمیایی و مكانیكی می باشد آورده شده و تمام مواد خطر ناكی كه كارگران با آنها سر و كار دارند نام برده شده اند .
همچنین در این پروژه از دروس طرحریزی واحد های صنعتی ، روش تولید 1 و 2 ،‌ارزیابی كار و زمان ، اصول مدیریت ایمنی ، علم مواد ، سم شناسی ، حفاظت صنعتی ، ایمنی در برق ، كارگاه برق صنعتی ، مبانی مهندسی برق ، بیماری های شغلی ، عوامل شیمیایی محیط كار و عوامل فیزیكی محیط كار ، كه در طول دوره 4 ساله مهندسی صنایع گرایش ایمنی صنعتی در دانشكده سلامت ، ایمنی و محیط زیست گذرانده ام حداكثر استفاده به عمل آمده است .
کلمات کلیدی:

طرح ریزی

امكان سنجی

مدیریت ایمنی

تولید شیشه و آینه

طراحی و احداث كارخانه

مقدمه
تولید شیشه و آینه یکی از صنایع مهم قرن هفدهم و هجدهم میلادی بود. روشهای تولید این ماده طی سده ها، عملاً تغییری نکرد. ترکیب این جسم توسط قواعد تجربی مربوط به کیفیت شیشه و نیز کاربرد آن تعیین می شد و سنت دیرپای این صنعت، عملیات را رهبری می کرد. کوره ها، ابزار، مراحل تولید قطعات و کارگران مختلف این صنعت با اصطلاحات ویژه ای تعریف شده اند که در زمان خود، بسیار اختصاصی بوده است.
تولید شیشه جام، مربوط به مانوفاکتور مشهور سن گوبن است. کلبر که در تلاش برای تأسیس کارخانه شیشه جام مناسب آینه در فرانسه بود، در سال۱۶۶۵ به نیکلا دونوایه امتیاز تأسیس کارخانه ای را در تورلاویل حوالی شربورگ اعطا کرد. یکی از شرکتهای صنعتی به نام پوکلن به تجارت کلان آینه با ونیز اشتغال داشت. این شرکت چند کارگر از ونیز به فرانسه آورد که روشهای دمیدن سنتی را رایج کردند. حدود سال۱۶۸۸ آبراهام توارت نیز امتیاز تولید شیشه جام مناسب آینه را که تا آن زمان در اروپا کسی نشنیده بود به دست آورد. این نوع شیشه باید به شکل سرب ریخته می شد تا سرب ریزان آن را تبدیل به ورق کنند. این اختراعات جدید ساخت آینه هایی دو برابر اندازه و حجم آینه های دمیدنی به روشِ ونیزی را ممکن می ساخت.
مانوفاکتور جدید نخست در پاریس نزدیک کاخ مازارن، ایستگاه فعلی اورسی برپا شد. اما هزینه تولید در پاریس بالا بود؛ بدین علت به قلعه قدیمی سن گوبن نزدیک لان منتقل شد تا از مجاورت جنگلهای لافر و اواز سود ببرد. لیکن برخلاف پیش بینی هایی که شده بود هر دو مانوفاکتور به رقابت با یکدیگر پرداختند. بنابراین لویی چهاردهم در سال۱۶۹۵ فرمان داد که هر دو در یک شرکت Compagnie des Glaces که فرانسوا پلاستریه تأسیس کرده بود، ادغام شوند. شرکت جدید در آغاز با مشکلات مالی فراوانی مواجه بود ولی تا امروز به کار خود با موفقیت و به طور درخشان ادامه می دهد. در فرانسه فعالیت این شرکت عامل اصلی تکامل روشها و ابزار کار بود و مهمتر از همه اینکه ساخت آینه را در ردیف صنایع سنگین آورد.
فهرست مطالب
مقدمه
فصل 1 – معرفی كارخانه و محصول و ویژگی های آن
1-1- معرفی كارخانه
1-2-تعریف مشخصات فنی محصول
1-2-1- تعریف
1-2-2- ویژگی ها و مشخصات فنی محصول
1-2-3- بسته بندی محصول
1-2-4- حد استاندارد ( داخلی و خارجی )
1-3- جایگزین ها
1-4- شرایط بازار فروش
1-4-1- میزان تولید داخل
1-4-2- میزان واردات
1-4-3- میزان صادرات
فصل 2 – مطالعات فنی
2-1- معرفی روش های مختلف تولید
2-1-1- تولید آینه
2-1-2- تولید قاب پلاستیكی
2-2- ارزیابی روش های مختلف تولید
2-2-1- روش سنتی
2-2-2- روش نیمه تتوماتیك ( آینه نقره اندود)
2-2-3- روش تمام اتوماتیك
3-2-تولید قاب آینه
2-3-1- قاب آلومینیومی
2-3-2- قاب استیل
2-3-3- قاب پلاستیكی

تعیین مبانی انتخاب مناسبترین فرآیند و سپس گزینش بهینه ترین شرایط

2-4- تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید
تولید آینه
لایه مس
لایه لاكی
لایه پوشش نهایی
2-5- بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های كنترل كیفیت
آزمون های انجام شده
وسایل مورد نیاز آزمایشگاه

مواد مورد نیاز آزمایشگاه كنترل كیفیت

2-6- مواد اولیه مورد نیاز

مشخصات مواد اولیه و نقش و كاربرد هر یك از آنها در تولید محصول

2-7- مشخصات فنی دستگاه های خط تولید
2-8- نقشه استقرار ماشین آلات خط تولید
2-9- تجهیزات و تاسیسات عمومی
2-9-1- آزمایشگاه
2-9-2- تعمیرگاه
2-9-3- تاسیسات برق
2-9-4- تاسیسات آب
2-9-5- تجهیزات حمل و نقل
2-9-6- تاسیسات سوخت رسانی
2-9-7- سایر تاسیسات
2-10- محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز
2-10-1- برآورد پرسنل تولیدی
2-10-2- برآورد پرسنل غیر تولیدی
2-11- محاسبه زیر بنا و مساحت مورد نیاز
2-11-1- مساحت سالن تولید
2-11-2- سالن انبار
2-11-3- مساحت انبار محصول
2-11-4- مساحت تاسیسات تعمیرگاه
2-11-5- مساحت آزمایشگاه
2-11-6- مساحت ساختمان های اداری
2-11-7- مساحت زمین ، ساختمان و محوطه سازی

فصل 3 – ایمنی

3-1- مهندسی ایمنی

3-1-1- تاثیر ایمنی بر بیلان مالی سازمان ها

3-1-2- مدیریت ایمنی

3-1-3- مهندسی ایمنی

3-2- بازرسی فرآیند تولید ایمنی

3-3- بررسی عوامل زیان آور در كارخانه تولید آینه

3-3-1- عوامل فیزیكی
3-3-1-1-گرما و استرس های گرمایی
3-3-1-2- ارتعاش
3-3-1-3- روشنایی محیط كار
3-3-1-4- سرما و استرس های سرمایی
3-3-1-5- سرو صدا

3-3-2- عوامل شیمیایی زیان آور در محیط كارخانه

عوامل شیمیایی در كارخانه تولید آینه

3-3-3- عوامل مكانیكی محیط كار
منابع

حسین بازدید : 110 پنجشنبه 23 مهر 1394 نظرات (0)
امروزه که در طراحی شهری و طراحی معماری حرف از معماری پایدار در میان است و انسان و جامعه معماری در تلاشند که بتوانند طبیعت را به فضای زندگی بازگردانند، چه بسا ما بتوانیم فضاهای درمانی طراحی کنیم که بیماران نیز در آرامش بیشتری دوره درمانی خود را سپری کنند در پروژه بیمارستان عملکرد جنبه حیاتی دارد
دسته بندی معماری
بازدید ها 40
فرمت فایل doc
حجم فایل 23822 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 161
پروژه و پایان نامه کارشناسی رشته معماری و عمران با عنوان بیمارستان صد تختخوابی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پروژه و پایان نامه کارشناسی رشته معماری و عمران با عنوان بیمارستان صد تختخوابی

(بصورت جامع و کامل)

*همراه با فایلهای اتوکد پروژه،سایت،حجم و Visio
پیشگفتار
موضوع بیمارستان یک مقوله کاملاً عملکردی است. یعنی آنچه در یک بیمارستان مهم است شناخت فضاهای بیمارستان و نوع رابطه آن ها با یکدیگر است. بخش های مختلف بیمارستان هر کدام الگویی خاص برای خود دارند و ارتباط آن ها با یکدیگر در طرح کلیت مجموعه نیز پیرو الگوی خاص است. قرارگیری بخش های بستری و جراحی در طبقات فوقانی، امکان قرار گرفتن بخش های عمومی تر را در طبقات پائین میسر می سازد و از طرفی دیگر آرامش را برای بیماران در پی خواهد داشت.حوزه های عملکردی در یک بیمارستان عبارتند از: نگهداری و مراقبت، خدماتی- درمانی، خدمات تشخیص، فضاهای اداری، خدماتی و پشتیبانی که هر کدام موقعیت خاص خود را در الگوی یک بیمارستان می طلبند. این نحوه شکل گیری در سیستم بنای بیمارستان دنبال می شود و فرم مناسب طراحی می گردد.
نکته دیگر توجه به ساختار و نظام سازه ای یک بنای بیمارستانی است که می تواند یک نظام ساختاری مدولار شکل بگیرد. نکته مهم دیگری که حائز اهمیت است، سیستم تأسیسات و تجهیزات یک بیمارستان است. تمام فضاها و بخش های یک بیمارستان نیازمند تأسیسات گرمایشی و تهویه مطبوع می باشند. علاوه بر آن بعضی فضاها تأسیسات خاصی دارند که طراحی آن ها امری حیاتی و ضروری است. بنابراین متناسب با روابط عملکردی بخش های بیمارستان و نظام ساختاری و تأسیساتی و همچنین با توجه به اقلیم و شرایط و محیطی سایت مورد نظر، یک بنای بیمارستانی شکل می گیرد.
پروژه بیمارستان یکی از پروژه هایی است که شاید معماری نسبت به آن کم لطف بوده است. بیمارستان پروژه ای با عملکرد حساس و پیچیده است که در تمامی روابط باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و از آنجایی که بیمارستان سازی پروژه گران و پرهزینه ای است، تلاش معماران بیشتر بر آن است که کمترین هزینه را بر آن انجام دهند، ولی نکته مهم و اساسی اینجاست که بیمارستان فضایی است که انسان ها معمولاً در هنگام بیماری و در شرایط جسمی و روحی ضعیف به آن مراجعه می کنند و در آن اقامت می گزینند. بنابراین دور از انصاف است که با طراحی فضاهای غم آلود و سرد و خشک روحیه آنان را بیش از پیش از بین ببریم. بیمارستان فضایی است که همه ما روزی گذرمان به آن خواهد افتاد و شاید روزها و ساعت ها از زندگیمان را ناچاراً در آن سپری کنیم و شاید آن روزها برای هیچ کدام از ما روزهای شیرین و به یادمانی نباشد ولی آیا می توان شرایطی فراهم کرد که بیمار کمتر روی بیماری اش متمرکز شود و کمی جاذبه های فضایی او را در دنیائی دیگر فرو برد.
امروزه که در طراحی شهری و طراحی معماری حرف از معماری پایدار در میان است و انسان و جامعه معماری در تلاشند که بتوانند طبیعت را به فضای زندگی بازگردانند، چه بسا ما بتوانیم فضاهای درمانی طراحی کنیم که بیماران نیز در آرامش بیشتری دوره درمانی خود را سپری کنند. در پروژه بیمارستان عملکرد جنبه حیاتی دارد. قرار گرفتن نادرست یک مکان می تواند ضررهای جبران ناپذیری را برجای بگذارد. ولی آیا نمی توان در حین رعایت اصول طراحی بیمارستان فضاهایی رویائی و به یاد ماندنی طراحی کرد؟
مقدمه
بیمارستان به عنوان یکی از اصلی ترین مبادی و احتیاجات در امور بهداشت و درمان جامعه از بدو حیات بشر بوده است. با توجه به روند رو به رشد جمعیت و رعایت اصول بهداشت توسط عموم طبقات اجتماعی و پیشرفت امور پزشکی و توسعه تکنولوژی مهندسی پزشکی، طراحی و ساخت یک بیمارستان به عنوان یک اولویت در برنامه ریزی شهری قرار دارد.بیمارستان مکانی است که منحصراً جهت پذیرش و درمان افراد بیمار و ارائه خدمات پزشکی احداث می گردد و بنابراین استقرار آن در مراکز شهری و محله ای با تراکم زیاد به منظور دسترسی بهتر و قابلیت بهره گیری اکثریت افراد جامعه به آن، منطقی تر به نظر می رسد. خدمات این بیمارستان ها از مهمترین خدمات عمومی محسوب می گردند.
بدیهی است که طرح های مطلوب معماری به هر منظور که باشند فقط در صورتی می توانند کاملاً مفید واقع گردند که در آن ها فضاهای مختلف براساس نیازهای استفاده کنندگان جهت بهبود گرایش کارها و تسریع فعالیت های مختلف باشد. بیمارستان ها با جان و سلامت انسان ها سروکار دارند و پاسخگویی آن ها به این رسالت خطیر مستلزم حداکثر کارایی این مجموعه، از عوامل انسانی گرفته تا امکانات و تجهیزات آن ها است. هر بیمارستان مجموعه ای است بسیار پیچیده و متنوع از نیازها، تضادها، تجهیزات و امکانات، بنابراین باید به دقیق ترین و کارآمدترین نحو طراحی شوند تا حاصل کار مقبول گردد.
اگر توجه به زیبایی و مسائل روان شناختی در طراحی معماری را در کنار عوامل کارایی، ایستایی و اقتصاد یکی از واجبات فرآیند خلق آثار معماری بدانیم، جایگاه این مهم به خصوص در طراحی فضاهای بهداشتی و درمانی مرتبه ای مهمتر را می طلبد. ایجاد فضاهای شاداب و آرامش بخش برای مخاطبان فضاهای درمانی که به طور موقت دچار آسیب های جسمی یا روحی شده اند و حتی برای پرسنل زحمتکش جامعه پزشکی که همواره با افراد بیمار و آزرده مواجه هستند امری انکار ناپذیر است.
در حالی که بیمارستان‌ها در گذشته آگاهانه جهت مصارف پزشکی و جراحی طراحی می‌‌شدند امروزه می‌توان شاهد تغییر جهت به سوی انسانگرایی در امکانات بیمارستانی بود. بیمارستان های امروزی بیشتر به هتل شبیه هستند. وجود فضای اقامتی دارای اهمیت بیشتری نسبت به طرح‌های سرد بهداشتی در بیمارستانهای گذشته است. مدت زمان بستری و اقامت بیمار به طور پیوسته کوتاه تر می‌شود و علاقه به اتاق‌های یک تختی یا دو تختی (در خصوص بیمارستانهای خصوصی) بیشتر شده است.
کلمات کلیدی:

بیمارستان صد تختخوابی

حجم بیمارستان صد تختخوابی

سایت بیمارستان صد تختخوابی

اتوکد پروژه بیمارستان صد تختخوابی

طراحی معماری بیمارستان صد تختخوابی

موضوع پروژه:
با توجه به زمان محدود در طراحی پروژه نهایی و مشاوره اساتید محترم، تصمیم اتخاذ شده بر آن صورت بود که حتی المقدور بیمارستانی با تعداد تختخواب های محدود برای پروژه انتخاب شود، تا با داشتن زمان کافی برای تمرکز بیشتر بر روی معماری پروژه و همچنین روابط بسیار مشکل بیمارستان بتوان در انتها نتیجه مطلوبی از این طرح گرفته شود.اینجانب با علم به اینکه انتخاب چنین موضوعی (بیمارستان) برای پروژه کارشناسی بسیار سنگین می باشد، لیکن با اطمینان به توانایی های خود در زمینه رسیدن به بهترین نتیجه تصمیم بر آن گرفتم که این موضوع را انتخاب و با مشاوره اساتید محترم کار بر روی آن را آغاز کنم.
نکته دیگر در انتخاب این چنین موضوعی، نبود بیمارستان هایی در سطح کشور است که با معماری مشخص و صرفاً با توجه به شکل پلان بیمارستان طراحی شده باشند. بیمارستان ها اصولاً به صورت تیپ های مشخص با روابط و استانداردهای خاص خود از قبل تعریف شده اند و هیچ گونه کار خاصی در حجم کلی بیمارستان انجام نمی گردد و فقط تمرکز اساتید بر روی حل کردن روابط داخلی بیمارستان ها و صرف ساعت ها زمان و انرژی برای حل مشکلات پلان معماری بیمارستان گذاشته می شود.
با توجه به نیاز کشور به فضاهای بهداشتی و همچنین به علت کم بودن تختخواب های بیمارستانی کشور و همچنین نیاز حدود 35% بیمارستان ها به بازسازی و در راستای برنامه ریزی کشور در جهت رساندن تعداد تختخواب های موجود بیمارستان ها، به ازای هر 1000 نفر از 5/0 تختخواب به 5/1 تختخواب، اینجانب را بر آن داشت تا با طراحی چنین بیمارستانی و با مشاوره و همکاری اساتید محترم، گامی هر چند کوچک در جهت تحقق این اهداف برداشته باشیم.لازم به ذکر است هم اکنون در کشورهای پیشرفته به ازای هر 1000 نفر 14 تخت وجود دارد که این تعداد در کشور ما 5/0 تختخواب به ازای 1000 نفر می باشد.
فهرست مطالب
بیمارستان صد تختخوابی 1
پیشگفتار 4
موضوع پروژه: 5
موقعیت جغرافیایی استان تهران: 8
آموزش علوم پزشکی 13
تیپولوژی بیمارستان به طور کلی به سه دسته قابل تفکیک است: 14
در این سیستم بیمارستان نسبت به مناطق خود به قرار زیر است: 14
بخش آزمایشگاه تحلیلی و بالینی: 43
بخش رادیولوژی: 43
بخش آشپزخانه: 43
بخش رختشویخانه: 44
بخش سرسرای اصلی: 45
بخش اورژانس: 46
بخش اعمال جراحی: 48
بخش استریلیزاسیون: 49
بخش نوزادان: 51
بخش بستری زنان: 53
بخش فیزیوتراپی: 53
راهروها: 55
درها: 55
مسیریابی: 57
اتاق ترخیص بیهوشی: 58
بخش مراقبت های ویژه: 63
طراحی تالار اطاق های عمل بیمارستان: 66
ورودی و محوطه بیمارستان 73
درمانگاه 75
تسهیلات مورد لزوم اتاق بستری: 79
سیستم راهبری بیمارستان در رابطه با بخش های بستری 83
کف سازی: 88
تقسیم بندی واحد پرستاری: 91
آزمایشات کلینیکی غالباً به صورت زیر دسته بندی شده اند: 129
تسهیلات پشتیبانی: 138
منابع و مآخذ: 161

حسین بازدید : 188 دوشنبه 20 مهر 1394 نظرات (0)
همانطور که می دانیم کتاب و کتابخانه نقش مهمی در حفظ و نگهداری فرهنگ و تاریخ یک مملکت دارد ، و کمک شایانی به افراد جامعه در جهت افزایش اطلاعات و کسب علم می کند پس مناسب دیدم طراحی کتابخانه ای جامع در یکی از شهرهای اطراف تهران را به عنوان موضوع طرح نهایی انتخاب کنم
دسته بندی معماری
بازدید ها 64
فرمت فایل doc
حجم فایل 47627 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 190
پروژه رشته معماری با عنوان طراحی معماری کتابخانه

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پروژه رشته معماری با عنوان طراحی معماری کتابخانه

(بصورت جامع و کامل)
چکیده:
کتابخانه ها در طول تاریخ بشری بوجود آمدند تا از منابع و دانش بشری، که در طول زمان بوجود آمده اند، محافظت کنند. به مرور زمان کتابخانه ها به انواع مختلفی تقسیم شدند که هر کدام نقش جداگانه ای را در جهت پیشرفت جامعه ایفا میکنند. فرهنگ یک نیاز مبرم در جامعه است که با گذشت زمان دچار تحول و دگرگونی میشود، و کتابخانه ها با جمع آوری و نگهداری آثار فرهنگی جامعه، نقش مهمی را در توسعه فرهنگی افراد جامعه بر عهده داردند، که با گذشت زمان با توجه به رشد تکنولو‍‍‍ژی و سایه انداختن رسانه های غیر خارجی بر جامعه، نقش کتابخانه ها در این زمینه گسترده تر میشود. کتابخانه‌ها در طول تاریخ بشری بوجود آمدند تا از منابع و دانش بشری محافظت کنند.
با مرور زمان کتابخانه‌ها به انواع مختلفی تقسیم شدند که هر کدام نقش جداگانه ای را در جهت پیشرفت جامعه ایفا می‌کنند. فرهنگ یک نیاز مبرم در جامعه است که با گذشت زمان دچار تحول و دگرگونی می‌شود، و کتابخانه ها با جمع آوری و نگهداری آثار فرهنگی جامعه، نقش مهمی را در توسعه فرهنگی افراد جامعه بر عهده دارند. با گذشت زمان و با توجه به رشد تکنولو‍‍‍ژی و سایه‌افکنی رسانه‌های غیر‌خارجی بر جامعه، نقش کتابخانه ها در این زمینه گسترده تر می‌شود.
امروزه اهمیت معماری ویژه کتابخانه‌ها و تأثیر آن بر روی بهینه‌شدن خدمات کتابخانه‌ای بر هیچ‌کس پوشیده نیست. در این مقاله تلاش ‌شده با مطالعه تعدادی از کتابخانه‌های جهان و معماری آنها از نظر زیباشناختی و جذابیت برای کاربران، کاربردی بودن، انعطاف‌پذیری، ارتباط هماهنگ فضاها و تناسب با نیاز کاربران، میزان تسهیل ارائه خدمات و رابطه‌ی بین نیاز کاربر، نگرش کتابدار و دانش معماری آرشیتکت در بهینه کردن وضعیت کتابخانه‌ها مورد بررسی قرار گیرد. در مطالعه روی طرحهای مختلف ساختمان کتابخانه‌ها در برخی از دانشگاههای خارج از کشور، خصوصیات معماری ساختمان کتابخانه در بخشهای مختلف با توجه به معیارها و استانداردهای معتبر مورد بررسی قرار گرفته است.
در فرآیند طراحی بایستی جامعه مخاطب کتابخانه و محدودیت‌ها و شرایط موجود در نظر گرفته شوند. معماری عمومی و معماری داخلی هر دو باید در جهت ایجاد تأثیرات مثبت بر روی مراجعه کننده باشند و برای تمامی قسمت‌های کتابخانه یک طراحی کارآمد و قابل اجرا و استاندارد اعمال شود. محورهای بررسی شده در این مقایسه تطبیقی عبارتند‌از: برنامه انتخاب مکان و ساخت ، فضاهای عمومی، فرآیند طراحی، ارزیابی نیازها، طراحی فضا، رنگ، تکنولوژی‌های جدید، دسترسی معلولین، انتخاب مبلمان و میزها، نورپردازی، امنیت، مراکز چند رسانه‌ای کتابخانه، اندازه مجموعه، تعداد کاربران بالقوه، تعداد کاربران بالفعل، مقدار و نوع خدماتی که کتابخانه ارائه می‌کند.
هدف اصلی از این بررسی مقایسه طرحهای مختلف اجرا شده در کتابخانه‌های مختلف (از جمله کتابخانه کنگره‌ی آمریکا، کتابخانه‌ی سیاتل آمریکا، کتابخانه‌ی دانشگاه برلین) برای معرفی و آماده‌سازی اذهان برای پذیرش ایده‌های جدید می‌باشد. بررسی امکانات فرآهم‌شده در برخی کتابخانه‌های جهان برای کسب اطلاعات کاربردی‌تر و دریافت رویکردی آینده‌نگر در احداث ساختمان‌های کتابخانه‌ها می‌تواند در سرعت بخشیدن به فرآیند تصمیم‌گیری کتابدار و آرشیتکت کمک کند، که این یکسونگری کارکنان کتابخانه‌ها و مهندسین معمار باعث بوجود آمدن کتابخانه‌هایی خواهد شد که بهترین خدمات را با کیفیت مناسب به کاربر ارائه خواهند داد.
کلمات کلیدی:

اسکیسهای کتابخانه

طراحی سایت کتابخانه

پلانهای طبقات کتابخانه

نماهای طراحی کتابخانه

طراحی معماری کتابخانه

طرح کلی پلان کتابخانه درنرم افزار های طراحی

بیان مسئله تحقیق:
همانطور که می دانیم کتاب و کتابخانه نقش مهمی در حفظ و نگهداری فرهنگ و تاریخ یک مملکت دارد ، و کمک شایانی به افراد جامعه در جهت افزایش اطلاعات و کسب علم می کند . پس مناسب دیدم طراحی کتابخانه ای جامع در یکی از شهرهای اطراف تهران را به عنوان موضوع طرح نهایی انتخاب کنم.
هدف تحقیق:
امروزه اهمیت معماری ویژه کتابخانه‌ها و تأثیر آن بر روی بهینه‌شدن خدمات کتابخانه‌ای بر هیچ‌کس پوشیده نیست. در این پروژه تلاش ‌میشود با مطالعه تعدادی از کتابخانه‌های جهان و معماری آنها از نظر زیباشناختی و جذابیت برای کاربران، کاربردی بودن، انعطاف‌پذیری، ارتباط هماهنگ فضاها و تناسب با نیاز کاربران، میزان تسهیل ارائه خدمات ورابطه‌ی بین نیاز کاربر، نگرش کتابدار و دانش معماری آرشیتکت در بهینه کردن وضعیت کتابخانه‌ها مورد بررسی قرار گیرد. در مطالعه روی طرحهای مختلف ساختمان کتابخانه‌ها در برخی از دانشگاههای خارج از کشور، خصوصیات معماری ساختمان کتابخانه در بخشهای مختلف با توجه به معیارها و استانداردهای معتبر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در فرآیند طراحی بایستی جامعه مخاطب کتابخانه و محدودیت‌ها و شرایط موجود در نظر گرفته شوند. معماری عمومی و معماری داخلی هر دو باید در جهت ایجاد تأثیرات مثبت بر روی مراجعه کننده باشند و برای تمامی قسمت‌های کتابخانه یک طراحی کارآمد و قابل اجرا و استاندارد اعمال شود. محورهای بررسی شده در این مقایسه تطبیقی عبارتند‌از: برنامه انتخاب مکان و ساخت ، فضاهای عمومی، فرآیند طراحی، ارزیابی نیازها،
طراحی فضا، رنگ، تکنولوژی‌های جدید، دسترسی معلولین، انتخاب مبلمان و میزها، نورپردازی، امنیت، مراکز چند رسانه‌ای کتابخانه، اندازه مجموعه، تعداد کاربران بالقوه، تعداد کاربران بالفعل، مقدار و نوع خدماتی که کتابخانه ارائه می‌کند.هدف اصلی از این بررسی مقایسه طرحهای مختلف اجرا شده در کتابخانه‌های مختلف (از جمله کتابخانه کنگره‌ی آمریکا، کتابخانه‌ی سیاتل آمریکا، کتابخانه‌ی دانشگاه برلین) برای معرفی و آماده‌سازی اذهان برای پذیرش ایده‌های جدید می‌باشد. بررسی امکانات فرآهم‌شده در برخی کتابخانه‌های جهان برای کسب اطلاعات کاربردی‌تر و دریافت رویکردی آینده‌نگر در احداث ساختمان‌های کتابخانه‌ها می‌تواند در سرعت بخشیدن به فرآیند تصمیم‌گیری کتابدار و آرشیتکت کمک کند، که این یکسونگری کارکنان کتابخانه‌ها و مهندسین معمار باعث بوجود آمدن کتابخانه‌هایی خواهد شد که بهترین خدمات را با کیفیت مناسب به کاربر ارائه خواهند داد.
3.اهمیت موضوع :
کتابخانه ها در طول تاریخ بشری بوجود آمدند تا از منابع و دانش بشری، که در طول زمان بوجود آمده اند، محافظت کنند. به مرور زمان کتابخانه ها به انواع مختلفی تقسیم شدند که هر کدام نقش جداگانه ای را در جهت پیشرفت جامعه ایفا میکنند. فرهنگ یک نیاز مبرم در جامعه است که با گذشت زمان دچار تحول و دگرگونی میشود، و کتابخانه ها با جمع آوری و نگهداری آثار فرهنگی جامعه، نقش مهمی را در توسعه فرهنگی افراد جامعه بر عهده داردند، که با گذشت زمان با توجه به رشد تکنولو‍‍‍ژی و سایه انداختن رسانه های غیر خارجی بر جامعه، نقش کتابخانه ها در این زمینه گسترده تر میشود. کتابخانه‌ها در طول تاریخ بشری بوجود آمدند تا از منابع و دانش بشری محافظت کنند. با مرور زمان کتابخانه‌ها به انواع مختلفی تقسیم شدند که هر کدام نقش جداگانه ای را در جهت پیشرفت جامعه ایفا می‌کنند.
4. سابقه پژوهش های انجام شده در زمینه موضوع پروژه و جنبه نوآوری پروژه :
تا کنون پایان نامه هایی تحت عنوان کتابخانه و بوستان مطالعه و.... توسط دانشجویان رشته معماری در دانشگاه های مختلف نظیر تهران مرکز، رودهن،اصفهان ،نورو ... صورت گرفته است. اما کتابخانه ای جامع و مرکزی مورد بررسی قرار نگرفته است.
5. روش تحقیق و چگونگی انجام آن :
مطالعه سایت های اینترنتی مربوطه _ مطالعه کتاب های مرجع _ _ بازدید از کتلبخانه ها و فضاهای مشابه ....
6. محل سایت و اهمیت انتخاب آن :
اسلامشهر - خیابان جلالیه - بن بست پور سینا - بن بست زارع
نزدیکی به دانشگاه و موسسه باستان شناسی و تالار ابن سینا یکی از دلایل پراهمیت انتخاب این سایت است . می توان از دیگر دلایل انتخاب ، به قرارگیری این سایت خارج از شهر تهران و .... اشاره کرد.
فهرست مطالب
چکیده 1

فصل اول:سایت و معرفی آن 5

بیان مسئله تحقیق: 7
هدف تحقیق: 7
3.اهمیت موضوع : 8
4. سابقه پژوهش های انجام شده در زمینه موضوع پروژه و جنبه نوآوری پروژه : 8
5. روش تحقیق و چگونگی انجام آن : 8
6. محل سایت و اهمیت انتخاب آن : 8
محل سایت 9
عكس‌هایی از منطقه سایت پلان 10
موقعیت جغرافیایی شهر تهران 16
ارتفاع از سطح دریا 16
شرایط اقلیمی 16
شیب زمین 17
طول و عرض جغرافیایی 17
موقعیت استقرار 17
نمودار سا لانه بارش و حرارت شهر تهران 18
تهران 19
جغرافیای منطقه تهران 19
تاریخچه تهران 20
نام تهران 21
دیدنی‌ها 21
موزه‌های تهران 21
شرایط اقلیمی تهران 28
موقعیت خورشید در آسمان 40
تابش آفتاب بر سطوح مختلف و گرمای حاصل از آن 41
بررسی وزش باد غالب 43
خصوصیات جغرافیایی و اقلیمی حوزه نفوذ 62

فصل دوم:مبانی نظری معماری 70

نقش کتابخانه در توسعه فرهنگی 71
مقدمه 72
فرهنگ 72
عناصر اساسی فرهنگ 72
ویژگی های فرهنگ 73
توسعه پایدار 76
ویژگی های توسعه پایدار 77
نقش اطلاعات،اطلاع رسانی و کتابخانه ها در توسعه پایدار 78
اصول توسعه فرهنگی 81
تعریف کتابخانه 82
کتابخانه و نقش آن در توسعه 83
نقش کتابخانه در توسعه فرهنگی 83
مشارکت فناوری های اطلاع رسانی نوین در نقش کتابخانه ها در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی 84
آسیب شناسی فرهنگی و نقش کتابخانه 86

فصل سوم:بررسی نمونه ها 90

بررسی نمونه های داخلی وخارجی 92
كتابخانه مركزی دانشگاه لین 92
دانشگاه نوادا ، لاس وگاس 95
کتابخانه های زیبا و معروف جهان 1 102
Bibliothèque nationale de France 104
El Escorial Library, San Lorenzo, Spain 105
George Peabody Library 106
Library of Congress, Washington, DC, USA 107
Real Gabinete Portugues De Leitura Rio De Janeiro 108
Suzzallo Library 109

فصل چهارم:برنامه فیزیکی طرح 121

مشخصات انواع كتابخانه های شهری برحسب مقیاس 123
وظایف این كتابخانه ها به شرح زیر است : 126
كتابخانه : 135
استانداردها و سرانه ها 136
فضاهای مورد نیاز 149
1-فضایی برای كتابها: 150
2-فضا برای خوانندگان: 152
3-فضا برای كاركنان: 156
4-اتاق جلسات: 157
سرویس دهی و فضاهای در ارتباط با آن 158
عملكرد تهویه و نیاز به آن در ساختمان 159
مکانیسم تهویه طبیعی 160
تاثیر اندازه پنجره 161
تاثیر محل عمودی پنجره در شرایط تهویه طبیعی 162
تاثیر جهت و نوع بازشو پنجره 162
موقعیت پنجره و تاثیر ان در وضعیت تهویه طبیعی 163
تهویه با سیستم های مکانیکی 164

فصل پنجم:روند طراحی،نقشه ها و مدارک معماری 167

دیاگرام حبابی زیرزمین(1-) 169
دیاگرام حبابی طبقه همکف(0) 170
دیاگرام حبابی طبقه اول(1) 171
اسکیسهای اولیه 172
طرح کلی پلان درنرم افزار های طراحی 174
پلانهای طبقات به صورت زیر میباشد: 175
طرح نهایی درسایت 178
نمای شرقی 179
نمای غربی 179
نمای جنوبی 180
نمای شمالی 180
قرارگیری درسایت 181
سالن های مطالعه در قسمت بالایی درسمت شمال سایت 181
دید پرنده از کتابخانه مرکزی(از سمت شمال شرقی) 182
نما- دید ازسمت شمال به جنوب 182
قسمت غربی مجموعه- قرارگیری بخش اداری و نمایشگاه ها به ترتیب در بالا و پایین 183
نما از قسمت ورودی اصلی مجموعه-جنوب شرقی به شمال غربی 184
ورودی اصلی مجموعه ونور گیری آن 184
منابع و مآخذ 190

حسین بازدید : 98 یکشنبه 19 مهر 1394 نظرات (0)
خلاقیت و هنر بهتر زیستن در فضا و زمان محدود ، می تواند اولین ایده جهت طراحی غرفه نمایشگاهی باشد اگر غرفه ای بدرستی و کامل طراحی شده باشد در ازدحام و شلوغی دوران نمایشگاه می تواند پیام غرفه دار و یا شرکت را به درستی به مخاطب مورد نظر برساند
دسته بندی معماری
بازدید ها 49
فرمت فایل pdf
حجم فایل 48536 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 172
پروژه طراحی غرفه نمایشگاه سونی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پروژه طراحی غرفه نمایشگاه سونی

(بصورت کامل و جامع)
مقدمه
خلاقیت و هنر بهتر زیستن در فضا و زمان محدود ، می تواند اولین ایده جهت طراحی غرفه نمایشگاهی باشد .اگر غرفه ای بدرستی و کامل طراحی شده باشد در ازدحام و شلوغی دوران نمایشگاه می تواند پیام غرفه دار و یا شرکت را به درستی به مخاطب مورد نظر برساند و با توجه به زمان محدود بازدیدکننده ازغرفه ( 5 الی 20 دقیقه ) تاثیر گذاری ماندگار در یک موقعیت رقابتی بوجود آورد .استفاده از عناصر و مولفه هایی نظیر نور ، رنگ ، فرم و . . . که بیانگر عقاید مرتبط با فعالیت های بشری بوده و نگرش، احوال و شخصیت انسانها را تحت تاثیر قرار می دهند می بایست هدف اصلی طراحی غرفه و چیدمان محصولات آن باشد تا به بهبود عملکرد فیزیکی، روانی و دست یابی به اصول زیبا شناسانه فضای داخلی منجر شود.
طراحی غرفه، حساس ترین مرحله حضور در نمایشگاه به حساب می آید و میزان موفقیت در این مرحله بر موفقیت دیگر مراحل بسیار موثر است. گذر از این مرحله توجه زیادی را طلب می کند و اصول موفقیت ، به عوامل انسانی، تفکر، خلاقیت و نوآوری در ارتباط با شناخت محیط و واقعیات، شرایط، زمان و مکان برگزاری نمایشگاه بستگی دارد. بنابراین واگذاری امر طراحی به هر کسی جایز نیست و باید در انتخاب طراح دقت نمود .
انتخاب طراح
انتخاب طراح از وظایف مهم شرکت کننده می باشد و با توجه به نوع نمایشگاه های قابل برگزاری در جهان
(عمومی- تخصصی - اختصاصی - اکسپو – فروش) و تنوع کالایی مربوطه باید دارای تجربه کافی و ویژگیهای ذیل باشد:
دارای ذهنیت نمایشگاهی باشد.
ترجیحا دکوراتور و طراح صحنه باشد.
خوش فکر و خوش ذوق و سلیقه باشد.
دارای تجربه مناسب در طراحی غرفه های نمایشگاهی باشد.
با تفکر شرکت کننده(مدیر غرفه) همراه باشد.
طراح در هنگام طراحی غرفه، باید آنچه را که انجام می دهد یا به نمایش می گذارد، در راستای تحقق اهداف شرکت حاضر در نمایشگاه باشد. اگر طراح یا طراحان در کار خود از تخصص و تجربه کافی برخوردار نباشند تاثیر منفی کارشان با توجه به زمان محدود جبران ناپذیر خواهد بود. چرا که طراحی غرفه تلفیقی است از فن و هنر و از اصولی اساسی پیروی می کند طراح باید از یک طرف با دقت و ظرافت خاص و با رعایت مسایل ایمنی، تجهیزات و نیازهای فنی همچون برق، آب، استند های نمایشی و ... را تامین نماید و از طرف دیگر عوامل روانی، زیبا شناسی و فرهنگی را در طراحی خود دخالت دهد.
کلمات کلیدی:

طراحی غرفه

طراحی غرفه نمایشگاهی

طراحی غرفه نمایشگاه سونی

محدودیت های طراحی
هر طراح در حوزه کار خود با عوامل محدود کننده ای روبرو ست که آزادی عمل را از او سلب می کند. مهمترین عامل محدود کننده هزینه ای است که غرفه دار برای طراحی و ساخت غرفه در نظر گرفته است . عوامل دیگر عبارتند از :
میزان مجاز باری که می توان در کف سالن نمایش قرارداد
میزان ارتفاع مجاز که توسط نمایشگاه تعیین می گردد
ابعاد ناحیه ای که غرفه در آن ساخته می شود
تعداد کارکنان غرفه
وجود موانع فیزیکی (ستون و...) در محل غرفه
موقعیت غرفه در سالن و کل نمایشگاه
فهرست مطالب

فصل 1:بررسی موضوع طراحی غرفه نمایشگاهی

فصل 2:بررسی نمونه های طراحی غرفه نمایشگاه

فصل 3:بررسی تخصصی طراحی غرفه

فصل 4:بررسی روابط اجتماعی

فصل 5:بررسی زیبایی شناسی (استتیک)

فصل 6:روشهای ساخت غرفه نمایشگاهی و اجزای آن

فصل 7:نمونه های اتصالات و یراق آلات ساخت غرفه نمایشگاهی و وسایل مدولار

فصل 8:بررسی عناصر،مواد و مصالح ساخت غرفه نمایشگاهی

فصل 9:نورپردازی

فصل 10:آنالیز فعالیتها و عملکردهای انسانی (ارگونومی)


حسین بازدید : 153 سه شنبه 17 شهریور 1394 نظرات (0)
این مقاله در مورد شرح اجزا و مٶلفه های نرم افزاری اصلی گرید می باشد که توضیحاتی در مورد مٶلفه های مدیریتی گرید و نرم افزار مجری پردازش گرید
دسته بندی مهندسی نرم افزار
بازدید ها 26
فرمت فایل doc
حجم فایل 49 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
معماری و اجزای گرید شرح معماری لایه ای گرید

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

معماری و اجزای گرید شرح معماری لایه ای گرید

چکیده
این مقاله در مورد شرح اجزا و مٶلفه های نرم افزاری اصلی گرید می باشد که توضیحاتی در مورد مٶلفه های مدیریتی گرید. و نرم افزار مجری پردازش گرید. بخش بعد در مورد نرم افزار واگذاری کارها به گرید است و زمانبند ها و مکانیزمهای ارتباط بین پردازه ای و زبانها و محیطهای برنامه نویسی روی گرید. در قسمت دوم به شرح معماری لایه ای گرید پرداخته است. که در مورد لایه اول گرید، لایه فابریک. لایه دوم گرید لایه میان افزار مرکزی . سومین لایه گرید لایه میان افزار سطح کاربر می باشد. آخرین لایه گرید لایه برنامه های کاربردی و پرتالهای گرید است ، توضیحاتی را ارائه کرده است.
کلید واژه:

معماری و اجزای گرید

مدیریت گرید به صورت توزیع شده

مٶلفه های نرم افزاری اصلی گرید

مقدمه
لایه سخت افزاری زیرین یک گرید می تواند متشکل از انواع مختلف کامپیوتر های ناهمگن باشد. حتی مالتی پروسسورها و یا کلاستر ها می توانند به عنوان یکی از اعضای تشکیل دهنده گرید مطرح باشند. به این دلیل که محاسبات گرید به عنوان یک فن آوری جدید مطرح است، بنابراین لازم است استانداردهایی کامل، دقیق و با جزئیات کافی برای آن وضع شوند تا مٶلفه های نرم افزاری تولید شرکتهای مختلف بتواند به سادگی با یکدیگر کار کنند و بتوان از انواع مٶلفه های نرم افزاری مختلف در کنار یکدیگر در یک گرید استفاده کرد. به علاوه گاهی لازم می شود تا دو گرید مختلف بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از سرویسهای یکدیگر استفاده کنند، در نتیجه باید هر دو آنها از یک استاندارد واحد پشتیبانی کنند. از آن مهمتر و مرسوم تر زمانهای است که تمایل داریم دو یا چند گرید را (حتی به صورت موقت برای کاربردهای خاص ) با یکدیگر ترکیب کنیم و گرید واحد و قدرتمند تشکیل دهیم. پس وجود سازمانها و انجمنهایی که استانداردهای کامل، دقیق و با جزئیات کافی را با مهندسیهای دقیق تبیین کنند کاملا ضروری به نظر می رسد. بنابراین در این فصل به شرح معماری گرید می پردازیم.
فهرست مطالب
معماری و اجزای گرید 1
شرح معماری لایهای گرید 1
I. چکیده 1
II. کلید واژه 1
III. مقدمه 2
IV. 6-1 شرح اجزا و مٶلفه های نرم افزاری اصلی گرید 2
A. -1-1 مٶلفه های مدیریتی 2
B. 6-1-2 نرم افزار مجری پردازش گرید 3
C. 6-1-3 نرم افزار واگذاری کارها به گرید 4
D. 6-1-4 مدیریت گرید به صورت توزیع شده 4
E. 6-1-5 زمانبندها 4
F. 6-1-6 مکانیزمهای ارتباط بین پردازهای و زبانها و محیطهای برنامهنویسی روی گرید 6
G. 6-2 شرح معماری لایهای گرید و مٶلفه های آن 7
H. 6-2-1 لایه فابریک ( Fabric Layer ) 7
I. 6-2-2 لایه میان افزار مرکزی ( Core Middleware Layer) 8
J. 6-2-3 لایه میان افزار سطح کاربر ( User-Level Middleware Layer ) 9
1) الف : مدیریت و واسطه گری منابع 9
2) ب: زبانهای برنامه نویسی روی گرید، کتابخانهها، کامپایلرها، محیطها و سیستمهای زمان اجرا 10
K. 6-2-4 لایه برنامه های کاربردی و پرتالهای گرید ( Application /Portal Layer) 11
V. منبع 11

حسین بازدید : 135 پنجشنبه 12 شهریور 1394 نظرات (0)
هنر اسلامی( بویژه معماری آن) بر پنچ پایه مردم واری، خودبسندگی، پرهیز از بیهودگی، بهره‌گیری از پیمون(مدول) و نیارش (اساتیك) و درون گرائی نهاده و بی آنكه خواسته باشیم خود سنائی كنیم هنرمندان مسلمان ایران بیش از دیگران بدانها پای بند بوده‌اند
دسته بندی معماری
بازدید ها 27
فرمت فایل doc
حجم فایل 89 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 135
معماری و ساختار مساجد

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

معماری و ساختار مساجد

پیش گفتار
در میان اندامهای درون شهری هر شهر و روستا، نیایشگاه همیشه جای ویژه خود را داشته و دارد و از اندامهای دیگر نمایان تر و چشمگیرتر است و از اینروست كه همه جا در دل آبادی جای گرفته است.(1) نیاشگاه چون بزرگترین ساختمان آبادی بوده در آغاز نیازی بدان نداشته كه نشانی ویژه داشته باشد و خود بخود نگاه هر گذرنده‌ای را بسوی خود میكشیده اما پس از گسترش آبادی نخست با افراشتن درگاهها و نهادن ماهرخ و توق بر بلندترین جای آن و سپس با ساختن میل و برج و مناره در كنار و نزدیك آن باشندگان آبادی و گذریان بیگانه را به نیایشگاه راهنمائی میكردند. مسجد بر دیگر نیایشگاهها همان برتری را داشته كه اسلام بر دیگر كیشها و چنان خوب بوده و هست كه آذینها را می‌آراید و نیازی بستایش ندارد و ما در اینجا تنها میگوئیم كه چگونه بوده و چگونه شده است(اگر بتوانیم).
هنر اسلامی( بویژه معماری آن) بر پنچ پایه مردم واری، خودبسندگی، پرهیز از بیهودگی، بهره‌گیری از پیمون(مدول) و نیارش (اساتیك) و درون گرائی نهاده و بی آنكه خواسته باشیم خود سنائی كنیم هنرمندان مسلمان ایران بیش از دیگران بدانها پای بند بوده‌اند.نخستین مسجدی كه بدست پیامبر بزرگوار ما با همكاری یاران گرامیش در مدینه ساخته شد همیشه برگیره و الگوی مسجدهای بیشمار و گوناگونی بوده است كه بدست هنرمندان تردست ما در سراسر ایران زمین(و هر جا كه فرهنگ اسلامی ایران فرمان میرانده) بنیاد شده است.
بهمین آفریده و واپسین فرستاده پروردگار (كه بر وی و خاندان پاكش درود باد) چون مدینه را با فروغ ایزدی خود روشن ساخت یاران خویش را فرمود تا برای بنیاد مسجدی در خور كه پذیرای گروندگان باشد دل نزدیكترین كوهپایه را بشكافند و سنگهای آنرا بشكنند و پستای ساختمان را فراهم آورند آنگاه با دست گرامی خود پاره‌های لاشه سنگ را (خشكه و بی آژند) بر هم می‌انبود تا دیوار شبستان با افراز اندكی بلندتر از بالای مرد بلند بالا برافراشته شد(چنانكه نیای نامدارش ابراهیم (ع) در ساختمان خانه خدا كرده بود كه بگفته میبدی اسمعیل ساخت (مصالح) بر دست پدر می‌نهاد و وی (ابراهیم) ساخت‌ها برهم می‌انبود. . . و چون پهناو درازای شبستان بیش از آن بود كه فرسبهای چوبین بتوانند آسمانه آنرا یكسره و دیوار بدیوار بپوشانند(2)
ستون یا دیركی از تنه خرما بنی خشكیده در میان آن بر پای ساختند و فرسبها و تیرها و تیرچه‌ها را (كه گمان میرود آنها نیز از خرما بن یاشاید از پده یا غربه (سپیدار و كبودار)، كه نزدیكهای مدینه كم و بیش میروینده بوده است) بر آن نهادند و روی آنها را بجای فدره (دوخ و بوریای ویژه پوشش) با شوره نی و پیز و آنگاه با پوست چهار پایان پوشاندند و بدینگونه خانه خدا بسیار آشنا و همانند خانه بندگان خدا ساخته شد و همین آموزشی آسمانی و بسیار ارجمند برای هنرمندان مسلمان بود كه تا بتوانند از ساختمایه‌های بوم آورد و ایذری( چیزی كه در جای ساختمان بدست می‌آید) بهره‌گیری و بهرچه كه در دسترس دارند بسنده كنند و پیرامون نو آوری‌های بیهوده نگردند (و دیدم كه چنین هم كردند)
کلمات کلیدی:

ساختار مساجد

هنر معماری اسلامی

پیشینه تاریخی مسجد

ویژگی های معماری مساجد

فهرست مطالب

-مسجد و مدرسه شهید مطهری ( سپهسالار)

-مسجد (شاه‌ سابق) امام خمینی تهران

-مسجد جامع (عتیق) تهران

-منابع و مأخذ


حسین بازدید : 152 سه شنبه 16 تیر 1394 نظرات (0)
شن وماسه و ماسه بادی(لای، سیلت و رس را در اصطلاح ماسه بادی گویند)دارای تعریف مختلفی میباشندبر طبق طبقه بندی وزارت کشاورزی آمریکا شن وماسه به این ترتیب معرفی میشوند
دسته بندی معدن
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 10597 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 54
گزارش كارآموزی مهندسی معدن در كارخانه خلیج مركزی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

گزارش كارآموزی مهندسی معدن در كارخانه خلیج مركزی

مقدمه:
قبل از انتشار گزارش كارآموزی لازم است ابتدا در مورد شن و ماسه و کاربرد آن مختصر توضیح داده می‌شود.شن وماسه و ماسه بادی(لای، سیلت و رس را در اصطلاح ماسه بادی گویند)دارای تعریف مختلفی میباشند.بر طبق طبقه بندی وزارت کشاورزی آمریکا شن وماسه به این ترتیب معرفی میشوند:
شن :ذراتی دارای قطر بزرگتر از 2میلیمتر
ماسه : ذراتی دارای قطر بین 05/0 تا 2میلیمتر
ماسه بادی : ذراتی دارای قطر کوچکتر از 05/0 میلیمتر
بر طبق طبقه بندی آشتو شن وماسه به این ترتیب معرفی میشوند
شن :ذراتی دارای قطر بین 2تا 75میلیمتر
ماسه : ذراتی دارای قطر بین 075/0 تا 2میلیمتر
ماسه بادی : ذراتی دارای قطر کوچکتر از 075/0 میلیمتر
بر طبق طبقه بندی متحد (یونیفاید) شن وماسه به این ترتیب معرفی میشوند:
شن :ذراتی دارای قطر بین 75/4 تا 2/76 میلیمتر
ماسه : ذراتی دارای قطر بین 075/0تا 75/4 میلیمتر
ماسه بادی : ذراتی دارای قطر کوچکتر از 075/0 میلیمتر
کلمات کلیدی:

مصالح کوهی

مصالح آبرفتی

کاربرد شن و ماسه

مصالح پر کننده معدن

انواع معدن شن وماسه

فهرست مطالب
مقدمه 1
1-کاربرد شن وماسه 1
1-1- تصفیه آب 1
1-2- بلوک سازی 2
1-3- مصالح پر کننده معدن 2
1-4- ماسه تزریقی 2
1-5- ریخته گری 2
2- انواع معدن شن وماسه 3
2-1- معدن رودخانه ای 3
2-2- مصالح آبرفتی 3
2-3- مصالح کوهی 4
3- مزایای مصالح کوهی 4
4- مشخصات وسایل مورد استفاده ومعدن خلیج مرکزی 5
5- نکات ایمنی در معدن تولید شن وماسه 18
6- شرح چگونگی کارکرد معد ن شن وماسه خلیج 20
6-1- استخراج مواد اولیه از معدن 20
6-2- انتقال مواد به سنگ-شکن و چرخه تولید شن ماسه 22
7- کارخانه تولید آسفالت 32
نتیجه گیری 47
منابع 49

حسین بازدید : 154 دوشنبه 15 تیر 1394 نظرات (0)
برای اینكه بخواهیم ساختمانی را بنا كنیم ابتدا باید خاك محل مورد نظر را بشناسیم برای اینكار مهندس زمین شناسی خاك موردنظر را آزمایش می كند تا بفهمد كه آیا ساختمان می تواند روی آن پایدار باشد یا نه؟
دسته بندی معماری
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 16950 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 107
گزارش کار آموزی رشته عمران و معماری با عنوان اسکلت بتنی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

گزارش کار آموزی رشته عمران و معماری با عنوان اسکلت بتنی

مکان:برج الوند

گزارش مربوط به خاكبرداری:

برای اینكه بخواهیم ساختمانی را بنا كنیم ابتدا باید خاك محل مورد نظر را بشناسیم برای اینكار مهندس زمین شناسی خاك موردنظر را آزمایش می كند تا بفهمد كه آیا ساختمان می تواند روی آن پایدار باشد یا نه؟ بعد از شناسایی و تشخیص مراحل بعدی انجام می گیرد :ابتدا باید توسط ماشین آلات ساختمانی، خاك محل را برداشت تا جایی كه به خاك بكر برسیم خاك سخت وسفت كه بااستفاده از روش محلی می توان تشخیص داد و گاهی اوقات چون به خاك بكر دیر می رسیم ناچارأ از شمع استفاده می كنیم .قبل از هر كاری با استفاده از دوربین تئودولیت شاخص ارتفاعی را كه باید ساخته شود امتحان می كنیم (علامت می گذاریم) و یك را نقطه مهندس با استفاده از این دوربین در نظر می گیرد كه پنج مارك می گویند و همه نقاط را نیسبت به این نقطه می سنجند یعنی عمق خاكبرداری در تمام نقاط برابر كد مورد نظر باشد.خاكبرداری محل پی جهت ایجاد پی تمام می شود.
کلمات کلیدی:

بتن ریزی

آرماتوربندی

اسکلت بتنی

فهرست مطالب
آشنایی با مکان کارآموزی 7
گزارش مربوط به خاکبرداری 8
گزارش مربوط به بتن مگر 10
گزارش مربوط به قالب بندی 12
گزارش مربوط به آرماتوربندی پی 14
گزارش مربوط به بتن ریزی 16
گزارش مربوط به کارگذاشتن آرماتورهادر داخل قالب 19
گزارش مربوط به آرماتوربندی ستون 20
گزارش مربوط به قالب بندی ستون 23
گزارش مربوط به بتن ریزی ستون 26
گزارش مربوت به قالب برداری ستون 28
گزارش مربوط به قالب بندی تیرهای اصلی 29
تیرها 31
گزارش مربوط به اجرای سقفهای تیرچه بلوک 37
آرماتور بندی سقف 45
تکمیل قالب بندی 46
آماده سازی سقف برای بتن ریزی 47
بتن ریزی سقف 48
بازکردن قالبها و جمع آوری تکیه گاههای موقت 50
گزارش مربوط به شیب بندی 51
مقدمه بخش حملو نقل و ماشین آلات 54
کامیون و تریلر 56
گزارشات پیشرفت کارآموزی 71
فرمفرم خلاصه اطلاعات کارآموزی 92 پایان دوره کاراموزی 91

حسین بازدید : 108 یکشنبه 14 تیر 1394 نظرات (0)
تونل یكی از گزینه‌های حتمی در احداث راه‌های استاندارد كوهستانی ، ساخت مسیرهای مترو‌ ، تعداد زیادی از پروژه‌های آبی عمرانی (گالری سدها ، تونل‌های انتقال آب و موارد مشابه) ، معادن و می‌باشد
دسته بندی عمران
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 161 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 42
گزارش كارآموزی رشته عمران و معدن اكتشاف با عنوان تونل سازی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

گزارش كارآموزی رشته عمران و معدن اكتشاف با عنوان تونل سازی

مقدمه
تونل یكی از گزینه‌های حتمی در احداث راه‌های استاندارد كوهستانی ، ساخت مسیرهای مترو‌ ، تعداد زیادی از پروژه‌های آبی - عمرانی (گالری سدها ، تونل‌های انتقال آب و موارد مشابه) ، معادن و ... می‌باشد . به همین خاطر و به سبب جایگاه مهم این صنعت در رشته مهندسی عمران كلیاتی از صنعت تونلسازی در این مختصر ارائه گشته است . در این گزارش اطلاعاتی كلی ، در زمینه احداث تونل ، با تمركز بیشتر بر روی تونل‌های حمل و نقل ارائه گشته و فنون حفر تونل در انواع زمین‌ها (سست و ریزشی - خاكی و نرم - سنگی) و ماشین آلات مورد استفاده در هر مورد به اختصار معرفی شده است ...
در اوایل قرن نوزدهم به منظور عبور از قسمتهای پایین دست رودخانه تایمز هیچ سازه ای موجود نبود و 3700 عابر مجبور بودند با طی یک راه انحرافی 3 کیلو متری با قایق مسیر روترهایت به ویپنیگ را طی کنند. اقدام به ساخت یک تونل نیز به دلیل ریزشی بودن ومناسب نبودن رسوبات کف رودخانه متوقف شد. تا اینکه در حدود سال 1820 فردی بنام مارک ایرامبارد برونل از فرانسه ایده استفاده از سپر را مطرح نمود و در سال 1825 کار احداث تونل بین روترهایت و ویپنیگ را آغاز و علی رغم جاری شدن چند نوبت سیل در سال 1843 آن را باز گشایی نمود. این تونل تامس نام گرفته و اولین تونل زیر آبی بود که بدون هر گونه رودخانه انحرافی حفر شد.
در دیگر موارد تونلهای زهکشی بزرگ ، نظیر تونلی با طول 7 کیلو متر در هیل کارن انگلستان ، اهمیت زیادی در توسعه صنعت معدنکاری داشته‌اند. البته بررسی تاریخچه پیشرفت در روش ها و تکنیک ها و به عبارتی در هنر تونل سازی نشانگر این مطلب است که مانند بسیاری دیگر از علوم و فنون بیشتر رشد این هنردر قرن گذشته صورت گرفته و تا حال نیز ادامه دارد.
کلمات کلیدی:

فنون حفر تونل

صنعت تونل سازی

تونل‌های حمل و نقل

تاریخچه تونل سازی و سازه‌های زیر زمینی

آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تشكیل وزارت راه
در سال 1315 وزارت طرق و شوارع با تصویب مجلس شورای ملی به وزارت راه تغییر نام یافت.
تغییر نام وزارت راه به وزارت راه و ترابری
در تاریخ 16/4/1353 به منظور اعمال سیاست جامع و هماهنگ برای ترابری كشور و توسعه و تجهیز، گسترش، نگاهداری و ایجاد تاسیسات زیربنایی آن با توجه به مقتضیات توسعه اجتماعی، اقتصادی و عمرانی و دفاع ملی با رعایت قوانین مربوط نام وزارت راه به وزارت راه و ترابری تغییر یافت.
وزارت راه و ترابری عملیات نگهداری را به وسیله 3 اداره ستادی و 29 اداره كل راه و ترابری استان به انجام می رساند . عملیات راهداری جاری و معمولی و راهداری فوری و اضطراری به عهده ادارات كل راه و ترابری می باشد و عملیات راهداری دوره ای مستمر و متناوب (روكش آسفالت راهها) با نظارت ادارات ستادی و ادارات كل راه و ترابری استانها از محل اعتبارات طرحهای ملی و استانی به وسیله بخش خصوصی به انجام می رسد.ساختن و نگهداری راههای شوسه در كشور وسیع و كوهستانی ایران چون هزینه زیادی داشته لذا تا مقارن جنگ جهانی اول راههای ایران به همان وضع سابق باقی بود و همان راههای كاروان رو را شامل می شد. ولی از سال 1299 هجری شمسی دولت اقدام به احداث راه شوسه به معنای امروزی آن نمود و می توان تاریخ شروع راههای شوسه را از سال 1301 تا سال 1304 دانست.
تا این زمان اعتبارات راهسازی و راهداری از طریق اخذ حق العبور در راههای شوسه تامین می گردید و مبلغ آن حداكثر به سیصد هزار تومان می رسید . در 11 فروردین سال 1301 ، اداره كل طرق و شوارع در وزارت فوائدعامه تشكیل و مامور ساختن و نگهداری راههای كشور شد . در سال 1304 با پیشنهاد دولت وقت و تصویب دوره پنجم مجلس شورای ملی دریافت حق العبور در راهدارخانه ها ممنوع و مقرر شد از وزن غیر خالص صادرات و واردات مملكتی مالیاتی به عنوان مالیات راه دریافت شودو به این ترتیب اعتبار سالیانه به 1500000 تومان رسیده و راههای كشور را به نواحی مختلف تقسیم و مسئولیتی را برای اداره عمور و تامین و نكهداری راهها معین كردند . در این تقسیمات راهها به 10 ناحه تقسیم و هر یك شماره گذاری شد و تحت نظر یك نفر اداره می شد . در سال 1305 برنامه مدونی تحت عنوان پروژه پیشنهادی ساختمان طرق در ایران جهت راهسازی تدوین گردید . مدت این پروژه 9 سال و مخارج آن 45 میلیون تومان پیش بینی شد ه بود . در این برنامه ساخت 17021 كیلو متر راه شوسه درجه 1. 2و 3 پیش بینی شده بود . این پروژه اولین برنامه ساخت راههای شوسه در ایران است.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1054
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 66
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 203
  • باردید دیروز : 126
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,623
  • بازدید ماه : 3,852
  • بازدید سال : 24,803
  • بازدید کلی : 253,860